Can-Am Spyder Forums banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I am having trouble setting my clock settings and changing the display to MPH from km.
I follow the book's instructions and it will switch to MPH and the right time but when I'm riding, it will switch back on its own.
Also, I loose the ability to do it with the mode button on the handle.
Any ideas of how to make it stay or what I could be doing wrong??:confused:
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
I am having trouble setting my clock settings and changing the display to MPH from km.
I follow the book's instructions and it will switch to MPH and the right time but when I'm riding, it will switch back on its own.
Also, I loose the ability to do it with the mode button on the handle.
Any ideas of how to make it stay or what I could be doing wrong??:confused:
You may have a loose connection to the cluster. There are two tabs at the top. You push a small screwdriver thru the holes at the top and the top of the cluster will tip forward and out. Unplug and then replug the cluster and check again.

Then check the relays in the fuse box under the trunk lid and make sure they are all down tight. They have a habit of working loose.

Last check the battery connections to make sure they are tight. Not the connections under the seat! You'll have to take the tupperware off the left/back side of the bike to get to the battery.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I am having trouble setting my clock settings and changing the display to MPH from km.
I follow the book's instructions and it will switch to MPH and the right time but when I'm riding, it will switch back on its own.
Also, I loose the ability to do it with the mode button on the handle.
Any ideas of how to make it stay or what I could be doing wrong??:confused:
did you figure it out. i'm having the same issue no manual
 
1 - 3 of 3 Posts
Top