Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community - Reply to Topic
Thread: F3 power loss Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
05-15-2019 10:41 PM
spydercowboy There was a technical bulletin about an alternator problem on our 018 F3. Just wondering if it's possible they could be related. That's in addition to the stuff listed above.
05-13-2019 09:48 AM
Easy Rider Could be a LOT of things.

Have you kept up on routine maintanance ?.......like filters, fuel and air ?

Has a shop had a look at it recently ??

Could be a vacuum leak; vacuum hoses are a fairly common problem.

Then......how long have you had it ?
Mine will hesitate just a little bit when shifting UP if I accidentally move the throttle at the same time.
05-12-2019 01:55 PM
Nicandclivey
F3 power loss

Hi , I have an F3 2015 with 22,000 km, have been experiencing some intermittent power loss issues while changing up, seems to clear up fairly quickly, wondering if anyone else had had any similar issues, thanks in advance

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome