New to the forum - Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-21-2020, 05:06 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2020
Location: Missouri
Posts: 1
New to the forum

Hi my name is Kyle, i own a 2009 GS/RS 998 with the SE5. Been riding it bout a year and just noticed that at certain temps it starts to run rough all filters and plugs have been changed. But recently i have noticed when i hit 75mp and have to gun it the engine light comes on and it feels like the rear tire is breaking tracking and i get no more go from it till the rpm's go down. never noticed that issue before
Attached Images
File Type: jpg 104475171_4120538684653123_6949621604096682891_n.jpg (100.2 KB, 3 views)
Kyle Jericho Burgess is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-22-2020, 09:45 AM
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2017
Location: N. Central Florida
Posts: 733
Sounds to me like you have two different problems there.....maybe.

What have you done to check out the cooling system.....like check the fans or the coolant level ?
What do you mean by "at certain temps" ?
Is there any indication of over heating ??

The "engine light" coming on probably means that you need a dealer visit to read the codes.

With an 11 year old vehicle, it could be a lot of various things.
Might be as simple as a fuel pump going bad.......or a failed tank vent.

'17 RT Limited
Easy Rider is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome