I have a new 2018 CanAm Spyder with problems - Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-25-2018, 01:37 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 1
I have a new 2018 CanAm Spyder with problems

Just received my new Spyder and I live in Northern Virginia. Its starting to get chilly here so I want to get some trike time before winter hits. I just retired from professional life and I am also a a retired Army officer.

Major problem is I cant get it to start. Just dies right away. I also cannot set the parking brake.
Hopefully I will be on the road soon.

Can Am Kathy
kagibson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-25-2018, 05:18 PM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2017
Location: N. Central Florida
Posts: 383
Both of those symptoms could be caused by a loose battery cable of a very low battery charge.

BUT.....you have a warranty, including towing to the shop if necessary.

I suggest that you USE it.

'17 RT Limited
Easy Rider is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-16-2018, 08:51 AM
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
Why oh why do so many people post a thread with a problem they are having but almost NEVER post what happened in the end? I will never understand this if I live to be 100 years old.

Rick H.
Rick H is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome