Engine Light - Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-12-2018, 07:21 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
Engine Light

Hello everyone,

I was having a charging issue. The battery has been replaced and we realized it was being drained while running so we changed the stator. Now when I start my 2014 Spyder ST-SE5 the engine light is on..does anyone know what it could be?
tstewart4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-13-2018, 07:45 AM
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2017
Location: N. Central Florida
Posts: 535
You need to visit a dealer and get the codes read and reset to see if they come back.
It could be a LOT of things; hard fault or false report because of your electrical problems.

P.S. This is not the right sub-forum to post questions like this.

'17 RT Limited
Easy Rider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome