2020 RT LDT suspension problem - Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-29-2020, 02:38 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2016
Location: South Carolina
Posts: 20
2020 RT LDT suspension problem

I just purchased the 2020 RT LTD. While riding home, I received a fault code on the dash for the suspension. I continued to ride the bike and continued to get the code. Then one day I didn't get a code. Thinking the bike solved its own problem I was happy. Then I went out on a long ride with my wife as a co-rider. The ride was very hard and I found the bike was bottoming out. I have brought the bike back to the dealer but in 4 days of looking, they can't seem to find what is not working. The computers are of no help. Thus far the dealer has not found any discussions about this problem ad is at a loss.

My question is this: Has anyone had this or a simular problem with the new 2020? Do you have any suggestions as to what is wrong and how to fix it? Any help I could relay to the dealer would be appreciated.
Claimbo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-30-2020, 07:37 AM
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2017
Location: N. Central Florida
Posts: 675
Call the warranty help number in your owner's documentation.
Or better yet, insist that the dealer call them.

Warranty work can be done at any authorized dealership.
Apparently the one you are using does not have any "real" mechanics.

NOTE: It would have helped a LOT if you had ridden it to the shop while the warning was still ON......so you have to share a little of the blame here.

'17 RT Limited
Easy Rider is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-02-2020, 03:42 PM
Junior Member
 
Join Date: Jun 2020
Location: Alabama
Posts: 3
I had the same exact issue with mine the day I bought mine, go back to the dealer and have them check the compressor harness, mine was not plugged in, It took them 7 hours to figure this out, but after that it was great.
gofastman1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Can-Am Spyder Forums: The Y-factor Community forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome